dimarts, 23 de setembre de 2008

Missió 9 i 10 grup 1


Missió 9 i 10

Hola a tots!

La Lídia i la Esther m’han dit que esteu fent una bona feina amb les fotografies! Em farà molta il·lusió rebre imatges de la Terra i segur que els habitants de Tiques quedaran impressionats.
Us haig de donar UNA GRAN NOTÍCIA: Els habitants de Tiques m’han dit que molt aviat podré tornar a la Terra. A part de les fotografies de quan éreu petits, necessitaré ensenyar-los una fotografia de tots els nens, nenes, avis i àvies que m’heu estat ajudant i ja tindré l’energia necessària per omplir les bateries!

Això vol dir que ben aviat us heu de reunir per poder-vos fer una foto tots junts. És important que no falti ningú, ni de la vostra escola ni de l’altra escola que m’està ajudant!
A més, quan us trobeu podeu compartir tota la feina que heu fet per ajudar-me, vosaltres podeu explicar com vareu fer la diapositiva de la mascota, ho recordeu? jo necessitava tenir informació sobre el planeta terra i vosaltres vareu fer fotografies i d'aquestes fotos vareu fer una mascota molt xula!!


He pensat que inclús els nens i nenes podeu convidar als vostres pares i així coneixeran la meva història i tot el que heu fet.

FEINA A FER: Prepareu-vos per compartir la vostra experiència amb els altres nens, nenes, avis i àvies. Penseu entre tots quines coses explicareu i trieu un grup que us representi.

1 comentari:

Astri ha dit...

Per cert nois! Estic pensant que seria bona idea qe en aquesta trobada puguessiu explicar a tots com vàreu fer la missió 1 de " la nosta mascota "
Som-hi!